De groep bij Kinderopvang Villa kakelbont versieren met knutselwerkjes

Deze week is de laatste week met het thema regen, ondanks dat er weinig regen is gevallen hebben de kinderen van kinderopvang villa kakelbont toch veel leuke activiteiten kunnen doen tijdens dit thema.

Behalve al leuke en leerzame activiteiten te hebben gedaan, mochten ze bij de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont weer veel leuke knutselwerkjes maken. Bij ieder creatieve activiteit zit er ook iets leerzaam achter, behalve dat het een heel mooi knutselwerk is geworden zoals een paraplu maken enz. De kinderen van kinderopvang villa kakelbont leren hun fijne ontwikkeling te stimuleren door bijvoorbeeld het vasthouden van een kwast of met een stift of wasco kleuren. Ze kunnen de verschillende kleuren leren kennen doordat dit steeds benoemt wordt maar ze leren ook wat ze aan het doen zijn. Bij bijvoorbeeld een regenboog verven of snippers plakken, leren de kinderen van kinderopvang villa kakelbont wat een regenboog is, hoe een regenboog kan komen en welke kleuren een regenboog heeft.

 

Alle mooie en leuke knutselwerkjes gaan aan het einde van ieder thema naar huis zodat de ouders kunnen zien wat hun kind gemaakt heeft bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo. En wie weet wordt dit thuis nog op een hele mooie plek opgehangen…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan