De sinterklaasbaard bij kinderdagverblijf villa kakelbont maken

IMG-20171115-WA0005

Sinterklaas en de zwarte pieten zijn weer in Venlo, dit betekent dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont heel veel bezig zijn met de sint en de pieten. Maar wie is ook alweer sinterklaas en wie zwarte piet? We laten eerst even wat plaatjes zien want niet alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn bekend met de sint en de pieten. Sinterklaas heeft een rode mijter, en een hele lange witte baard. Maar zwarte piet heeft dat allemaal niet, hij is zwart met een gekleurde pietenmuts en een mooie veer erop.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont mochten de kakelbontjes de baard van sinterklaas maken met scheerschuim. Ze kregen een plaatje van sinterklaas maar die had geen mooie grote witte baard, er was alleen een gezicht te zien zonder baard. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten zelf weten of sinterklaas een grote en lange baard had, of juist een kleine baard of een brede baard. Heerlijk met scheerschuim ontdekken wat je allemaal kan. Iedere sinterklaas had een andere hele mooie baard gekregen van de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. Ook de jongere kinderen mochten proberen om een hele mooie baard te maken van sinterklaas, op deze manier kwamen ze meteen in aanraking met een plaatje van sinterklaas en dat die een hele lange witte baard heeft.

IMG-20171114-WA0005

Er zijn meerdere manieren om een mooie witte baard te maken voor sinterklaas. Sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten zelf de baard stempelen bij een plaatje van sinterklaas zonder baard. Ook hierbij zagen we veel verschillende soorten sinterklaasjes voorbij komen. Met een hele lange baard of juist een korte baard, ieder kind van kinderdagverblijf villa kakelbont had een unieke sinterklaas gemaakt!

IMG-20171121-WA0000

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan