Paardjes kijken met kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20171107-WA0004

Sinterklaas komt met de boot naar Nederland maar hij heeft ook een hele lieve paard, Amerigo! De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gingen kijken naar de paarden buiten in de wei.

Misschien staat het paard van sinterklaas er ook wel tussen, even kijken of Amerigo in de wei staat. Eerst met de bakfiets op weg naar de wei. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het wel een beetje spannend hoor want als Amerigo in de wei staat, wie weet was sinterklaas of de zwarte pieten ook wel in de buurt. Gelukkig hadden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wortels meegenomen want paarden vinden die super lekker!

De paarden zijn wel groot van dichtbij hoor. De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont keken hun ogen uit, maar helaas was er geen wit paard te zien tussen al die bruine paardjes in de wei. Gelukkig vonden de andere paardjes de wortels ook erg lekker, sommige kakelbontjes wilden zelf de wortel aan het paard geven maar sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden dat wel erg spannend en bleven liever vanuit de bakfiets kijken naar de paardjes in de wei.

De kinderen moeten thuis maar een wortel en een bakje water voor Amerigo klaarzetten als ze de schoen mogen zetten. Dan krijgt het paard van sinterklaas ook een lekkere wortel van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. En wie weet vindt sinterklaas dat zo lief, dat de kakelbontjes dan een verrassing krijgen in de schoen 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan