Doktertjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

 

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn nog steeds bezig met het thema “Hatsjoe”. Puk blijft maar ziek,arme puk! De vorige keer was puk heel erg verkouden, en voelde puk ook heel warm aan. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben puk in bed gelegd want als je ziek bent,kun je het beste lekker in bed liggen. En gelukkig hadden we doktersspullen zodat de kinderen onder andere met een thermometer of stethoscoop konden kijken en voelen bij puk.

IMG-20170120-WA0000

De kinderen van de Tommy’s en Annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont gingen nog een moeilijker werkje doen want ze mochten zelf een stethoscoop maken. Ze mochten allemaal de strijkkralen rijgen aan een lintje, en de kinderen van de Tommy’s en Annika’s deden heel goed hun best. Ze waren heel geconcentreerd bezig om de strijkkralen te rijgen. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont waren nog nooit zo stil geweest 😉

Nadat ze heel mooi hun eigen gekleurde stethoscoop hadden gemaakt mochten ze ook uitproberen of die wel werkte. Ze gingen dit bij elkaar doen, en heel goed naar het hartje luisteren. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont lieten vol trots hun eigen stethoscoop zien aan de andere kindjes en hun papa en mama.

En nu kunnen ze thuis heel goed oefenen met doktertje spelen 🙂

 

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan