Fruitschaal maken bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

 

Als er iemand ziek is,dan is het heel goed om veel gezonde vitamientjes binnen te krijgen zodat je dan weer snel beter bent. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn vorige week bezig geweest met knutselen van fruit en het benoemen van het fruitsoort enz.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zaten aan tafel voor het fruitmoment en samen hebben we gepraat over welke soorten fruit er op tafel lag. Sommige kinderen mochten ook proberen te helpen om bepaalde soorten fruit open te maken zoals een banaan of een mandarijn. Puk was nog steeds ziek dus de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gingen kijken of hij fruit wilde eten want als je goed fruit eet, ben je misschien ook sneller beter. En de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont uit Venlo willen weer met puk spelen dus dan moet hij ook snel beter worden natuurlijk.

IMG-20170130-WA0006

En de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het meestal zo leuk om te knutselen, ze mochten ook fruitsoorten bij elkaar plakken die bij elkaar horen (deze activiteit was wat meer voor de oudere kindjes) De jongere kinderen mochten een appel of peer of een ander fruitsoort verven. Welke kleur heeft een appel of peer? En wat is de vorm van het fruitsoort? Allemaal vragen waar we het over hebben gehad met de kinderen. De jongere kindjes hebben we het fruit laten voelen en het laten ontdekken van hoe het fruit aanvoelt.

thumbnail_IMG-20170125-WA0000

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan