Eendjes voeren vanuit Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Bij kinderopvang villa kakelbont krijgen we lekkere boterhammen. Op vrijdag maken we de boterhammen op bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s omdat het daarna weekend is en dan is kinderopvang villa kakelbont gesloten. Het kan wel eens sporadisch voorkomen dat er nog veel brood op vrijdag over is en dit geven we vanwege de hygiĆ«ne op maandag niet aan de kinderen. Dan zitten er teveel dagen tussen. Maar als er veel brood over is, wat doen we dan met het brood? Weggooien in de prullenbak is zonde maar de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont hebben geen trek meer.

Gelukkig kunnen we altijd nog de eendjes blij maken met brood want die eten dat wel. Met de langkousjes zijn we naar het water gefietst waar de eendjes zwemmen en hier mochten ze in kleinere groepjes brood voeren aan de eendjes. Eerst gingen de kakelbontjes de bakfiets in dus dit was al een feestje en daarna werd er vanuit kinderopvang villa kakelbont gefietst naar de eendjes om ze te voeren. Dat was leuk voor de kakelbontjes!

De meeste kakelbontjes konden al goed kleinere stukjes maken van het brood en daarna mochten ze dit naar de eendjes gooien. Sommige konden nog niet zo ver gooien als andere kakelbontjes maar iedereen deed wel goed zijn of haar best om brood naar de eendjes te gooien. Dat was een gezellig uitje!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan