Thema Vastelaovend bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Deze week hebben we bij kinderopvang villa kakelbont even een rustweek na het thema Hatsjoe! Volgende week beginnen we met het thema carnaval en dan hebben we weer veel leuke activiteiten op de planning staan bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont.

Maar ondanks de rustweek konden de juffies van kinderopvang villa kakelbont niet meer wachten om alvast met het nieuwe thema te beginnen dus de groepen zijn al een beetje versierd met ballonnen en serpentines. En als we toch alvast bezig zijn met het versieren van de groepen dan kunnen de kinderen net zo goed helpen met het versieren door alvast leuke carnavalsknutselwerkjes te maken. Dan kunnen die opgehangen worden en zijn de groepen nog meer versierd. En naast het versieren en knutselen hadden we ook nog carnavalsmuziek op de achtergrond aanstaan. De kakelbontjes zijn ondertussen helemaal bezig met het nieuwe thema.

Voor dit thema is er een exploratiebak met de materialen serpentine en confetti gemaakt. Bij de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont mochten ze even de exploratiebak testen, ze hebben dit goedgekeurd dus de komende weken zullen ze nog geregeld spelen met de exploratiebak 😉

Ondanks dat het nieuwe thema volgende week “officieel” begint, zitten we al helemaal in de carnavalsstemming bij kinderopvang villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan