Facebook nieuwtje van kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20171108-WA0000

Kinderdagverblijf villa kakelbont heeft een site op facebook waar allemaal foto’s op komen staan van wat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont allemaal doen op de groepen. Op de foto’s staan net zoals op deze site geen gezichten van de kinderen in verband met hun privacy. Op deze manier kunnen de ouders van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont evengoed zien wat hun kindje(s) doen bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Ook staan er op de site van facebook soms andere nieuwtjes op of zoals nog niet zolang geleden een deel en win actie voor de kakelbont scooter.

Vanaf vandaag is er een nieuwe site gekomen van kinderdagverblijf villa kakelbont voor iedereen. Deze site is bedoeld om ouders (of andere mensen zoals opa’s en oma’s )speeltips te geven om met de kinderen thuis te doen. Op deze site kun je zien met welk materiaal je kinderen kunt laten ontdekken en dat je niet altijd heel veel speelgoed nodig hebt hiervoor. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont leren dat allemaal bij de langkousjes, de nilssons en de tommy’s en annika’s.

Zo kunnen de ouders (of andere ouders die hun kind niet bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben zitten) idee├źn opdoen om thuis met hun kind samen met materialen te spelen, experimenteren en ontdekken. En wie weet zijn er nog tips voor de juffies bij kinderdagverblijf villa kakelbont om nieuw materiaal te ontdekken met de kakelbontjes, die zijn uiteraard ook bij ons van harte welkom!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan