Filmpjes van Puk bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Omdat we helaas op dit moment niet alle kinderen kunnen verwelkomen bij Kinderopvang Villa Kakelbont, hebben we weer filmpjes gemaakt met Puk. De vorige keer tijdens de noodopvang hadden we dit ook gedaan voor alle lieve kakelbontjes die er niet zijn. Op deze manier willen we ze toch iets geven voor thuis.

Puk heeft deze week weer 2 leuk activiteiten bedacht die eventueel thuis uitgevoerd kunnen worden.

Het is voor de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont altijd leuk om iets te knutselen, bij deze activiteit laat puk zien hoe je een mooie kerstboom kunt maken met wasco. Ze kunnen met 2 wasco kleurtjes tegelijk kleuren en dit is goed voor de fijne motoriek. De verschillende kleuren kunnen benoemd worden tijdens deze activiteit en er kunnen zelfs nog kerstballen gemaakt worden door cirkels te tekenen.

De andere activiteit is liedjes zingen. Bij kinderopvang villa kakelbont zitten we ondanks alles nog steeds in thema kerst dus er worden veel kerstliedjes gezogen met de kakelbontjes. Samen met Puk hebben we alvast 1 liedje gezongen voor alle lieve kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont. Met veel zingen komt veel taalontwikkeling aan bod en dit is goed voor de woordenschat van de kinderen van kinderopvang villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan