Kerstlunch bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

De kinderen die gebruik maken van de noodopvang hadden deze week een kerstlunch gekregen bij Kinderopvang Villa Kakelbont. Het liefst hadden we natuurlijk dit met alle kakelbontjes willen doen, hopelijk kan het volgend jaar wel weer.

Tijdens de kerstlunch mochten ze worstenbroodjes eten en lagen er kerstkoekjes op tafel. De tafels van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s bij Kinderopvang Villa Kakelbont waren mooi gedekt en versierd met kerstdecoratie zoals een kerstboom en lampjes.¬† Verder mochten ze eventueel iets anders drinken dan melk zoals chocomel of optimel.

Wat een bofkonten waren deze kinderen toch en ze hebben heerlijk genoten van al dat lekkers!

Bij de nilssons mochten de kinderen een eigen placemat maken, zodat ze daar hun bordje op konden zetten. Dit maakte het nog leuker om te lunchen op de groep met al dat lekkers. Ze mochten met witte verf sneeuw maken door met sponzen te stempelen of hun vinger te gebruiken  als sneeuwvlokken. Daarna werd er nog een mooie foto gemaakt en die op de sneeuwvlokken geplakt. Nadat de verf gedroogd was, werd het wel gelamineerd en klaar was de placemat.

Voor de lieve kakelbontjes die nu niet mogen spelen, kunnen ze misschien thuis ook wel een mooie placemat maken voor de kerstdagen, net zoals de kinderen van kinderopvang villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan