Geslaagde pakjesavond voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

img-20161205-wa0003

Afgelopen maandag was het pakjesavond,voor de meeste kinderen kwam op deze dag sinterklaas en zwarte piet langs. Sommige kinderen hadden in het weekend al cadeautjes gekregen,maar alle kinderen hadden hele verhalen over de cadeautjes en zwarte piet als ze weer kwamen spelen bij kinderdagverblijf villa kakelbont!

We hebben met de kinderen gepraat over de cadeautjes die ze hebben gekregen,sommige kinderen onthouden alleen de lekkere dingen zoals de chocola en de pepernoten 😉 Toch wisten de meeste kinderen wel te vertellen welk speelgoed ze hadden gekregen van sinterklaas. Ze vertelden uiteraard over het leukste speelgoed (de rest van het speelgoed wisten niet alle kinderen meer te vertellen) Maar de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden ook zoveel nieuwe spullen gekregen van de sint en de zwarte pieten dat ze niet meer alles konden onthouden.

Alle kinderen waren in ieder geval goed verwend geworden door de sint en zijn pieten. Maar alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn natuurlijk ook heel lief dus dan mogen ze ook wel cadeautjes krijgen!

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan