Glijbaan informatie bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Bij de langkousjes staat een hele mooie grote glijbaan op de groep. De kinderen spelen daar ontzettend graag en ook de kleinere kinderen proberen al de trap op te komen en van de glijbaan af te gaan. De langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s spelen met heel veel plezier op/onder de glijbaan.

Het is niet alleen maar leuk om de glijbaan op de groep te hebben want wij vinden het ook belangrijk dat het veilig is voor de kinderen op de glijbaan. Iedere maand wordt de glijbaan door een pedagogisch medewerkster van de langkousjes gecontroleerd of die nog wel veilig is voor alle kinderen. Mocht er een keer iets zijn dan wordt er meteen actie ondernomen om dit te veranderen zodat de glijbaan altijd veilig blijft voor alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. En bij een controle hoort natuurlijk ook poetsen 🙂

De glijbaan wordt zoveel gebruikt door alle kindjes dat die ook regelmatig gepoetst moet worden. Zelfs de langkousjes helpen mee met het poetsen van de glijbaan, ze vinden het fantastisch om ons te kunnen helpen. Ze poetsen ook zo hard dat de glijbaan weer blinkt als nieuw 😉 !

img-20160907-wa0008

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan