Puk nieuwe kleren aandoen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

img-20160909-wa0005

Puk had vorige week nog flink geknoeid op zijn kleren en deze week komt puk binnen met alleen een luier aan! Maar dat is eigenlijk wel een beetje gek om alleen een luier aan te hebben. Puk had het koud dus hij had wel een warm laken om zich heen. De kinderen gingen samen met puk kijken naar nieuwe kleren die puk kon aandoen.

Eerst moet er natuurlijk gekeken worden naar het weer, is het warm of koud buiten? moet puk iets met lange of korte mouwen aan? De kinderen helpen met heel veel plezier mee om puk kleren aan te doen, en ze mogen zelfs helpen met aankleden want dat vind puk nog een beetje moeilijk. Maar o jee puk heeft ook nog eens gepoept, eerst moet puk dus een schone en nieuwe luier aan. De kinderen weten ook precies hoe het moet met verschonen, waar zullen ze dit toch gezien hebben 😉 Ze weten precies waar de billendoekjes voor nodig zijn en proberen ook mee te helpen om de luier vast te maken. Soms is het natuurlijk nog een beetje moeilijk om alles zonder hulp te doen dus de juffies helpen graag mee.

De kinderen hebben puk heel goed geholpen want uiteindelijk had hij een romper aan en een broek, want het was warm genoeg om geen shirt met lange mouwen erbij aan te doen. En puk was heel blij dat hij dankzij de kakelbontjes weer kleren aan had!!!

photogrid_1473161448209

Nadat de kinderen bij puk de kleren hebben aangedaan mochten ze zelf nog kleren kleuren. Ze waren heel ijverig bezig om de kleren heel mooi te maken…..img-20160906-wa0023

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan