Helpende handjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Bij het thema “eet smakelijk” staat niet alleen het eten centraal maar ook alles wat met het eten te maken heeft. En het eten en drinken ligt meestal op een bord en beker. Wat gebeurd er als dat vies is geworden van het eten en drinken? In de meeste huishoudens hebben ze tegenwoordig een wasmachine die het schoonmaken. Maar vroeger was het anders en toen moest je zelf alles schoonmaken met je handen. Dit is voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wel gek om te horen. Deze week mogen ze meehelpen met bijvoorbeeld de tafel dekken en afruimen maar ook het schoonmaken van de bordjes en bekers hoort erbij. Gezellig samen afwassen vinden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wel erg leuk en willen ook allemaal helpen met alles. Maar mogen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont thuis ook wel eens helpen met afwassen of andere huishoudelijke klusjes? En welke huishoudelijke klusjes zijn er allemaal thuis die de papa’s en mama’s doen? Weten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont dit ook allemaal?

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen heel goed helpen met het afwassen en afdrogen, de borden en bekers die blinken als nooit tevoren!

Ook zijn er meer huishoudelijke klusjes waar de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mee kunnen helpen zoals de bedjes verschonen en opmaken. De kakelbontjes willen allemaal zo graag helpen met deze huishoudelijke klusjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont, dat ze alles leuk vinden om te doen. Vooral de oudere kinderen vinden het heel leuk en ze voelen zich dan ook super groot want die kunnen al meehelpen….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan