Herfstpicknick bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Nu begint het steeds frisser en donkerder te worden in Nederland, de herfst is begonnen! Ook bij kinderopvang villa kakelbont is dit zichtbaar en gaan kinderen weer met dikkere jassen komen ’s morgens. Bij de laatste warmere zonnestralen gingen de kinderen van de nilssons van kinderopvang villa kakelbont nog 1x buiten boterhammen eten met de oudste kinderen. Gezellig aan de picknicktafel en een paar gesmeerde (gezonde) boterhammen op een groot bord. Daarna nog een beker melk drinken en samen gezellig kletsen.

Kinderopvang villa kakelbont in Venlo vindt het belangrijk dat de kinderen iedere dag buiten spelen (in alle seizoenen) want frisse lucht is heel belangrijk voor mensen dus ook voor kinderen. We proberen ook de jongere kinderen, die nog niet kunnen lopen in de herfst en winter, vaak even mee naar buiten te nemen in een stoel of op schoot. Op deze manier krijgen de jongste kinderen van kinderopvang villa kakelbont evengoed frisse lucht. De ramen staan zoveel mogelijk open zodat er binnen ook frisse lucht komt (vooral met de corona is dit nog belangrijker geworden)

In de zandbak wordt er helaas in de winterperiode niet meer gespeeld dus de zandtaartjes die er nog gemaakt zijn een paar weken terug, kunnen pas in het voorjaar weer gemaakt worden bij kinderopvang villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan