Hinkelen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170316-WA0000

Nu het lenteweertje eraan gaat komen, wordt het ook weer iets warmer voor de kinderen om buiten te spelen. De ritsen van de jasjes gaan weer wat lager, er komen andere jasjes mee naar kinderdagverblijf villa kakelbont en het zonnetje begint steeds meer te schijnen!

De zandbak is weer lekker gevuld met zand, de picknicktafels worden goed neergezet en de box kan weer mee naar buiten. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen hun geluk natuurlijk niet op. Vooral dat de zandbak weer open is vinden de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont heel erg leuk, en het liefst spelen ze de hele dag in de zandbak (de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het soms iets minder leuk want het zand beland allemaal in de schoenen en kleren, en dit komt dan binnen op de commode terecht ->oeps)

De kinderen van de Tommy’s en Annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben iets heel moeilijks gedaan met buiten spelen. Ze zijn volop bezig met cijfers oefenen dus ze mochten gaan hinkelen (lekker oud hollands spel) Ze moesten proberen van cijfer 1 naar cijfer 2 en dan cijfer 3 enz te gaan, dit was wel een beetje moeilijk maar ook heel leuk om te doen. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten om de beurt proberen of het lukte, sommige kinderen kregen geen genoeg van dit spelletje terwijl andere kinderen er vrij snel klaar mee waren en weer gingen fietsen of iets anders gingen doen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan