Picknicken met kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

PhotoGrid_1490377556294

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten vorige week lekker picknicken in het Julianapark. Eerst liepen we met de kinderen van de Langkousjes en de Tommy’s en Annika’s vanuit kinderdagverblijf villa kakelbont naar het park toe ( de jongere kindjes zaten in de bolderwagen) en eenmaal daar aangekomen hadden ze natuurlijk trek gekregen dus gingen we eerst picknicken. Ze kregen allemaal een eigen zakje met fruit erin en daarna nog een lekker koekje en uiteindelijk nog even iets te drinken voor de dorst.

Sommige kinderen konden niet meer wachten met spelen toen we eenmaal in het park waren en het eten en drinken op was. Vooral de glijbaan was wel in trek bij de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont, en ook met het zand spelen bleef erg leuk.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben het heel goed gedaan in de speeltuin en het picknicken in het park. Ze hebben samen gespeeld, elkaar geholpen en op elkaar gelet. Nadat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden gepicknickt en hadden gespeeld in de speeltuin, zijn we nog naar de Venloop geweest. Hier kon je van alles zien en de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kregen heel veel leuke en lekkere dingen van de andere mensen. Een ratel om de lopers aan te moedigen, een ballon en lekkere snoepjes dus ze konden hun geluk niet op.

En daarna weer terug aan de wandel naar kinderdagverblijf villa kakelbont!!!!

IMG-20170310-WA0002

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan