Huisdieren bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170608-WA0008

Bij het thema “ik en mijn familie” kan het ook zijn dat er huisdieren in huis wonen. Niet alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben een huisdier maar sommige kinderen hebben dat. Meestal gaat het dan om een hond of poes. Sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weten ook de naam van hun huisdier en kunnen dit al goed benoemen.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben alle groepen een hond als huisdier. Een lange tijd geleden hadden zelfs de nilssons gevraagd om een leuke naam voor de hond te bedenken aan de ouders. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn heel lief voor de hond. Ze gaan er ook mee wandelen door de groep, of zelfs mee naar buiten 🙂 Iedereen wilt met de hond wandelen, ze hebben daar zelfs wel eens ruzie met elkaar over. De kakelbontjes willen dan tegelijk gaan wandelen met de hond maar dit kan natuurlijk niet dus ze moeten soms even wachten tot ze aan de beurt zijn.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we besproken met de kinderen welke dieren huisdieren kunnen zijn maar ook welke dieren geen huisdieren zijn. Is een olifant een huisdier? Of een aap? Of zelfs een tijger? En vogels, zijn dat huisdieren? Welke geluiden maken de dieren dan? En wat eten de dieren eigenlijk? Krijgen die ook snoepjes net als de kinderen? Allemaal onderwerpen waar we het met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont over kunnen hebben.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan