Ijsjes eten bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170622-WA0001

De afgelopen tijd heeft het zonnetje zich flink laten zien in Venlo. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben heerlijk met water gespeeld in de watertafel, met waterballonnen mogen gooien enz. En als het zonnetje schijnt is het natuurlijk tijd voor ijsjes!!!!

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben hier heerlijk van kunnen smullen. Ook de iets jongere kinderen hebben we vaker extra water gegeven met dit warmer weer zodat ze genoeg vocht binnen bleven krijgen. De oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kregen ook genoeg vocht binnen van het ijs natuurlijk 😉

Alle kakelbontjes een slabber om en daarna heerlijk smullen van het ijsje. Sommige konden hier echt van genieten en hadden alle tijd om van het ijsje te smikkelen. (alleen het ijsje werkte hier niet helemaal aan mee, die begon natuurlijk ook steeds meer te smelten uiteindelijk) Andere kinderen hadden heel snel het ijsje op, vooral als er in het ijsje gebeten werd ging het wel heel snel. Maar alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het heerlijk en zouden het liefst iedere dag wel een ijsje willen eten….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan