Hulpjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

photogrid_1473766743944

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont wordt er altijd erg veel gespeeld met het speelgoed door alle kinderen. Ook de baby’s willen het speelgoed ontdekken en sommige kinderen willen zelfs proeven aan het speelgoed. Daarom is het heel belangrijk dat het speelgoed goed gepoetst blijft bij dagopvang villa kakelbont. Gelukkig hebben wij ondersteuning van onze mia (welke kinderen kennen haar niet) die er elke dag voor zorgt dat de groepen weer goed gepoetst en schoon blijft!

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo helpen de kinderen geregeld mee met het poetsen van het speelgoed (zoals je op de foto kunt zien) of met de luierzakken weggooien in de container,de was wegbrengen naar de keuken enz. Als we aan onze kakelbontjes vragen wie er wilt helpen met deze taakjes dan komen de kinderen allemaal aangerend om mee te helpen. Ook de kleinere kinderen die net kunnen lopen willen al heel graag met alles helpen. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont is er altijd een groot feest om er te zijn, of het nu is met het zelf spelen of met taakjes helpen is!

Als de kinderen helpen met poetsen dan gaan we vaak in de grondbox zitten zodat de baby’s er niet bij kunnen (anders kunnen ze aan de emmer met lauw water komen) Ze krijgen dan een nat doekje om te poetsen en een droog doekje om daarna de blokken schoon te maken. Uiteraard helpen de juffies van dagopvang villa kakelbont in Venlo goed mee!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan