Kerstboom versieren bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont zitten de kakelbontjes (en juffen) al helemaal in de kerstsfeer. De groepen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s zijn al heel mooi versierd met knutselwerkjes van de kinderen. Maar er staat ook een hele mooie grote kerstboom met kerstballen, lampjes en slingers op de 3 groepen van kinderopvang villa kakelbont.

Sommige kinderen hadden geluk en mochten mee de  kerstboom versieren (want een grote kerstboom versier je eigenlijk maar 1x, gelukkig hadden we ook nog kleine kerstboompjes die de kinderen van kinderopvang villa kakelbont kunnen versieren) met de juf. Omdat de kerstboom zo groot was kwamen ze natuurlijk niet overal met de kerstballen maar ze mochten wel beneden in de boom de kerstballen erin hangen. Bij kinderopvang villa kakelbont hebben we  geen echte kerstballen vanwege de risicofactoren.

 

De kinderen bij kinderopvang villa kakelbont vonden het heel leuk om te helpen met de grote kerstboom te versieren. Omdat dit een kunstkerstboom was werd er eerst heel aandachtig gekeken hoe die in elkaar gezet werd. Dat was wel gek om te zien natuurlijk. Toen eenmaal de kerstboom stond en de lampjes erin gehangen waren, mochten de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont in Venlo helpen met de ballen in de kerstboom hangen. Er waren roze ballen, goude ballen, zilvere ballen enz. Alle 3 de groepen hebben hele mooie kerstbomen staan!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan