Kinderopvang Villa Kakelbont Venlo naar Leurs

In de kerstperiode knutselen de kinderen van kinderopvang villa kakelbont niet alleen, maar ze doen nog veel meer leuke dingen die te maken hebben met kerst.

Zo is er ieder jaar bij Leurs een kerstafdeling waar heel veel kerstbomen staan die allemaal verschillend zijn versierd. De ene kerstboom heeft heel veel verschillende soorten ballen terwijl er in een andere kerstboom alleen gekleurde lichtjes zitten. Maar de kinderen van kinderopvang villa kakelbont zien nog veel meer dan kerstbomen bij Leurs. Er staan ook 3 zingende pinguïns of een zingende rudolf en verder staat er een treintje waar de kakelbontjes in kunnen zitten en de trein kan rijden.

Vanuit kinderopvang villa kakelbont is het een klein stukje lopen naar Leurs, de oudste kinderen die kunnen dit al heel goed en hadden netjes aan de ketting gelopen die we met uitjes altijd bij ons hebben. Ze kunnen dan een gekleurd ringetje pakken en die moeten ze dan vast blijven houden. Met de jongere kinderen van kinderopvang villa kakelbont wordt vaker de bolderwagen of bakfiets gepakt, daar is dit net te ver weg voor.

Toen de langkousjes mochten kijken bij allemaal de huisjes (miniatuur) was er een bak met vissen en daar bleven ze heel lang staan. Niet de huisjes zijn interessant die er speciaal staan voor de kerstperiode maar de vissen in de bak 🙂

De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont hadden zich goed vermaakt bij Leurs!

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan