Kerstgevoel bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20171212-WA0023

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont worden ook de baby’s meegenomen tijdens de activiteiten, voor de baby’s is het ontdekken of aanraken van iets al een hele activiteit en moeten ze dit verwerken. Tijdens het thema kerst is het aanraken en voelen van een kerstbal of tak enz al iets heel moois voor de baby’s. We hebben op de groepen ook een kersttrein op rails en verschillende soorten kerstmuziekdoosjes. Dit is al hele gezellig qua versieringen om die op de groepen te hebben. Soms nemen de juffies ook de tijd om er met de kinderen naar te kijken en vertellen wat ze zien. Dit is voor alle leeftijden leuk dus ook de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont worden hierbij betrokken.

Zoals je op de foto hierboven kunt zien krijgt de baby de gelegenheid om te kijken naar wat hij allemaal ziet zoals gekleurde lichtjes, figuurtjes die erop staan, het muziekje wat er draait en de trein die rondjes rijdt. We merken dat de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont al heel goed met hun ogen alles volgen wat ze zien, konden we maar horen wat ze op zo’n moment denken 😉

IMG-20171212-WA0002

Het kijken naar een rijdende trein is voor alle leeftijden leuk, ook de oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen zich hier goed op concentreren en benoemen wat ze allemaal zien en wat er allemaal gebeurd om hun heen. De kinderen krijgen de ruimte om gesprekjes te voeren over wat ze zien of gebeurd. Ook zo’n activiteiten zijn belangrijk bij kinderdagverblijf villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan