Kerstknutselwerkjes maken bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Tijdens de kerstperiode worden veel knutselwerkjes gemaakt en bedacht bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont.

Op iedere groep is de eigen creativiteit terug te zien tijdens de knutselactiviteiten. De ene groep maakt een kerstboom door ze te laten verven terwijl ze op de andere groep een kerstboom stempelen of beplakken met snippers. Maar uiteindelijk draait het om het eindresultaat en hebben alle kakelbontjes super mooie zelfgemaakte knutselwerkjes gemaakt en die mee naar huis mogen nemen. Ook aan de kleinste kinderen van kinderopvang villa kakelbont werd gedacht en werd er een handje of voetje geverfd, dit was wel een gekriebel met de kwast en verf aan het voetje/handje. Maar ook die kerstboompjes waren erg mooi!

Er werden niet alleen kerstbomen geknutseld maar ook nog kerstballen geverfd en die mochten bij de langkousjes in de mooie kerstboom opgehangen worden. De kakelbontjes mochten zelf kiezen welke kleur kerstbal ze wilden dus de kleuren werden meteen geoefend en er werd geteld hoeveel flessen verf er stonden. Ze knutselen niet alleen zonder een doel bij kinderopvang villa kakelbont maar er wordt ook aandacht besteed aan de stimulering van de ontwikkeling zoals de fijne motoriek en de rekenprikkels.

Alle kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont waren erg trots op hun knutselwerkjes en die zullen vast met kerst thuis gehangen hebben als versiering…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan