Kinderopvang Villa Kakelbont wenst iedereen een gelukkig 2020!!!

Het afgelopen jaar is het weer een gezellig jaar geweest bij kinderopvang villa kakelbont; er zijn veel kinderen 4 jaar geworden en die naar school gingen (hier moesten we afscheid van nemen) maar we hebben ook weer heel veel nieuwe kinderen verwelkomd bij kinderopvang villa kakelbont 🙂

Qua personeel zijn er een paar meiden weggegaan, nieuwe meiden gekomen, een aantal baby’s geboren van de teamleden en nog baby’s die in 2020 worden geboren. Kortom het is nooit saai bij kinderopvang villa kakelbont!

Om de laatste dagen van het jaar goed af te sluiten mochten de kakelbontjes bij de langkousjes zelf vuurwerk maken (gelukkig geen echt vuurwerk) en dit vonden ze toch wel heel erg leuk om te doen. Ze mochten kiezen of ze met een balletje in een doos vuurwerk gingen maken of met een wc rolletje. (de meeste kakelbontjes wilden uiteraard beide manieren) Het effect blijft ieder jaar heel mooi om te zien van de zelfgemaakte vuurwerkknutselwerkjes.

 

Maar als we het over oud en nieuw hebben dan denken we niet alleen aan vuurwerk, uiteraard horen hier ook oliebollen bij. Bij de nilssons en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont mochten de kinderen zelf oliebollen knutselen en echte poedersuiker hierover strooien. Dat zag er erg lekker uit, konden ze die maar opeten…

Namens het team van Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo willen wij iedereen een heel gelukkig en gezond nieuwjaar wensen. Dat er in 2020 nog maar veel nieuwe kinderen mogen komen spelen bij de leukste kinderopvang van Venlo: Villa Kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan