Kerstkoekjes maken bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

img-20161221-wa0008-2

Tijdens kerstmis staat eten wel een beetje centraal ๐Ÿ˜‰

Daarom horen er ook kerstkoekjes bij die de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont lekker zelf kunnen maken en opeten. De juf maakte het deeg met de hulp van de kinderen natuurlijk en daarna kregen ze allemaal een eigen stukje deeg wat ze helemaal plat mochten maken. Nadat ze het deeg platgemaakt hadden konden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont koekjes maken door er vormpjes in te steken, er zaten kerstvormpjes in/ een kerstboom/ kerstengel enz. Allemaal vormpjes die met kerstmis te maken hadden. De kinderen vonden het heel leuk om te helpen en om dit te doen maar het was ook nog wel een klein beetje moeilijk.

img-20161220-wa0012-2

Sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont konden niet wachten met proevenย  want ze wilden al van het deeg snoepen ๐Ÿ˜‰ Ze deden allemaal wel heel goed hun best om mooie vormpjes te maken. Toen de vormpjes klaar waren, kon dit de oven in. En nu maar de tijd in de gaten houden en afwachten of de koekjes ook gelukt zijn. Komen de koekjes er zwart uit of zijn ze te hard of juist nog te zacht, voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont was het wel een verassing ( en ook voor de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont)

En gelukkig smaakte uiteindelijk de koekjes allemaal even heerlijk en hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont uit venlo gesmuld van de lekkere zelfgemaakte kerstkoekjes…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan