Kerstliedjes zingen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

img-20161221-wa0012-2Deze week had puk iets heel leuks meegenomen in zijn rugzak naar kinderdagverblijf villa kakelbont, de kinderen waren allemaal nieuwsgierig. Puk had een instrumentje meegenomen ,een eitje wat muziek kan maken door ermee te rammelen. Dit vond puk leuk om mee te nemen en dan kerstliedjes zingen en muziek maken. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wilden heel graag meedoen met kerstliedjes zingen maar stiekem vonden ze het allemaal leuker om muziek te maken met het instrumentje.

De ene keer zaten ze gezellig samen onder de kerstboom liedjes te zingen samen en de andere keer zaten we gezellig allemaal aan tafel. We hebben veel liedjes gezongen de afgelopen tijd met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Vooral het kerstliedje van o denneboom is toch wel een beetje favoriet bij de kinderen.

De kleinere kinderen vonden het ook heel leuk om erbij te zitten en te kijken naar de kerstboom of om te luisteren naar de muziekinstrumentjes. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont uit venlo zijn helemaal klaar voor de kerstdagen want ze kunnen heel goed meezingen met de kerstliedjes.

Soms gingen we samen met de kinderen ook dansen op de kerstliedjes, en dan is vooral het mee springen heel leuk om te doen! De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vermaken zich heel goed met al die kerstliedjes/ kerstmuziek.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan