Kinderdagverblijf villa kakelbont klaar voor het mooie weer

Gelukkig is de echte wintertijd voorbij en is er ruimte voor de zon. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen steeds vaker met shirtjes komen met korte mouwen (sommige kinderen vinden het een beetje gek dat de mouwen zo kort zijn en proberen ze toch langer te trekken, wat uiteraard niet lukt) Bij kinderdagverblijf villa kakelbont proberen we tijdens het mooie weer wat meer uitstapjes te doen zoals naar de speeltuin lopen, met de bakfiets weg naar de speeltuin/ kinderboerderij of ergens gaan picknicken (zelf boterhammen meenemen) enz. Het is ook leuker om dan meer te ontdekken dan alleen de tuin van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Met mooi/ warmer weer smeren we de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in met zonnebrand zodat de huidjes niet verbranden. Kinderen die niet tegen de zonnebrand van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen vanwege o.a. een allergie kunnen eigen zonnebrand meenemen.

Als we aan de zon, lekker warm weer en zonnebrand denken, dan denken we ook aan een lekker koud ijsje! De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mogen met warme temperaturen een lekker koud waterijsje eten na het fruit. Hier houden ze allemaal wel van en smikkelen het ijsje goed op. Tijdens het ijs eten krijgen alle kinderen van kinderdagverblijf een slabber om (ook de oudere kinderen) zodat ze niet knoeien op hun kleding met het waterijsje.

 

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan