Kinderdagverblijf villa kakelbont krijgt hoog bezoek om voor te lezen

Tijdens het thema Carnaval kunnen er evengoed onverwachte momenten zijn die vooraf niet gepland waren bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Want vooraf weten we niet wie er een prins wordt van een aantal Venlose verenigingen en of er een prins op bezoek kan komen bij de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Dit jaar hebben we een aangename verassing gekregen bij kinderdagverblijf villa kakelbont want afgelopen dinsdag 19 Februari kwam er niet zomaar een prins langs. De prins van Jocus Toekoms kwam speciaal voor de kakelbontjes een verhaaltje voorlezen bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Prins Jushua de ierste kwam met zijn 2 adjudanten Bowe en Joep op bezoek. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het in het begin wel spannend toen ze binnenkwamen. Er waren ook kakelbontjes die dachten dat we maar liefst 3 prinsen op bezoek hadden 😉 Dat had natuurlijk ook gekund maar toch waren er 2 adjudanten mee met de prins. De kakelbontjes waren allemaal muisstil toen de prins het verhaal voorlas van Lou die “vastelaovend” wilde vieren.

Nadat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont heel goed hadden geluisterd naar het verhaaltje en het verhaaltje klaar was werd er nog even gedanst op de vastelaovendmuziek met de prins en de adjudanten. Er was zelfs een kakelbontje die met de prins durfde te dansen, het was een groot feest bij kinderdagverblijf villa kakelbont met het trio van Jocus Toekoms.

Namens team kinderdagverblijf villa kakelbont en de kinderen nogmaals bedankt voor het leuke en gezellige bezoek!!!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan