Nieuw thema bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Het is weer de tijd van het jaar: Carnaval!  In het Venloos natuurlijk “vastelaovend”. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mogen de komende 2 weken verkleed komen naar de Langkousjes, Meneertje Nilssons en de Tommy’s en Annika’s. Wij vinden het wel spannend en zijn heel nieuwsgierig naar de kleding van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont uit Venlo. En uiteraard zijn de leidsters van de groepen ook verkleed, gelukkig vinden de kakelbontjes het allemaal wel leuk om te zien hoe wij verkleed zijn.

De aankomende 2 weken gaan we bij kinderdagverblijf villa kakelbont veel schminken want dat hoort bij Carnaval. Verkleden in onze eigen verkleedwinkel kan ook, want we hebben bij kinderdagverblijf villa kakelbont heel veel leuke verkleedkleren liggen die de kakelbontjes kunnen dragen. Heel veel liedjes zingen en dansen op carnavalsmuziek (uiteraard wel Venlose muziek) of de polonaise lopen wordt ook gedaan. Alles kan en alles mag met dit thema, het is een groot feest. Zelfs de confetti mag lekker door de hele groep liggen want met carnaval maakt het allemaal niks uit.

Er worden natuurlijk ook leuke knutselwerkjes gemaakt die aansluiten bij het thema Carnaval bij kinderdagverblijf villa kakelbont zoals een muziekinstrument maken of carnavalsmaskers enz. Er is weer genoeg te doen de aankomende tijd met dit leuke thema: ALAAF!!!!!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan