Kinderopvang Villa Kakelbont bij de kinderboerderij

Vorige week vrijdag gingen de kinderen van de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont met de bakfiets naar de kinderboerderij. Bij de kinderboerderij zijn verschillende leuke activiteiten die je kan doen. Ze kunnen spelen in de speeltuin, een rondje lopen waar ze uitkomen bij de paddenstoelen en een wiebelbrug maar ook tussen de dieren lopen op de kinderboerderij. De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont mochten de geiten en schapen aaien, dit vonden ze heel leuk. Er werd gekeken naar de varkens die buiten lagen te slapen, dat waren grote varkens!

Behalve dat de kinderen van de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont bij de kinderboerderij konden spelen en naar de dieren mochten, gingen ze daar ook eten. De juf had fruit meegenomen naar de kinderboerderij zodat ze daar tussendoor nog wat konden eten.

Er stond een neppe koe die gemolken kon worden, de kinderen probeerden allemaal in de uiers te knijpen of er iets uitkwam. Het was nog best moeilijk voor de kakelbontjes van de Tommy’s en annika’s om er genoeg uit te krijgen want ze moesten veel kracht zetten.

De terugweg in de bakfiets naar kinderopvang villa kakelbont waren ze stil en moe want dat was een leuke en intensieve ochtend geweest bij de kinderboerderij.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan