Klanttevredenheidsonderzoek binnen Kinderopvang Villa Kakelbont

Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo vinden wij het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen en de mening van de ouders speelt hierbij ook een belangrijke rol. Ieder jaar wordt er een klanttevredenheidsonderzoek naar de ouders gestuurd met de vraag of ze kinderopvang villa kakelbont kunnen beoordelen door middel van een cijfer te geven. Er is ook ruimte om opmerkingen neer te zetten. Uiteraard vinden we het prettiger dat ouders ons persoonlijk aanspreken met bepaalde punten waar we van kunnen leren, bij kinderopvang villa kakelbont staat eerlijkheid voorop.

We hebben een paar vragen op een rijtje gezet om dit te delen waar we als team van kinderdagverblijf villa kakelbont ontzettend trots op zijn. Ouders beoordelen ons onder andere met een 9,1 over de tevredenheid over kinderopvang villa kakelbont in zijn algemeen.

Een ander puntje waar we als team erg trots op zijn is of ouders die al bij kinderopvang villa kakelbont zitten, ook andere mensen ons aanraden om hun kind te komen brengen. De uitslag hiervan is een 9,4! Uiteraard willen we ons blijven verbeteren zodat we op een nog hoger cijfer uitkomen volgend jaar.

Dit is voor het hele team erg fijn om te horen en wij zijn erg blij dat de ouders heel tevreden over kinderopvang villa kakelbont in Venlo zijn!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan