Kinderopvang Villa Kakelbont is klaar voor een nieuw thema

Na het thema carnaval hadden we deze week een rustweek bij kinderopvang villa kakelbont. De kinderen konden even bijkomen van al dat gefeest tijdens de carnaval 😉

Volgende week begint er een nieuw thema voor de langkousjes, nilssons en tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont. Tijdens dit thema wordt er heel veel geknuffeld met alle knuffels want het thema heet “knuffels”.

Deze week zijn we op alle 3 de groepen alvast begonnen om dit thema een beetje te introduceren en door knutselwerkjes te maken om de groepen bij kinderopvang villa kakelbont alvast een beetje gezellig aan te kleden.

Als we aan knuffels denken, denken we vaak als eerste aan een knuffelbeer. Om dit thema goed te beginnen, hebben we een knuffelbeertje gepakt zodat de kinderen van kinderopvang villa kakelbont al lekker konden knuffelen met de zachte knuffelbeer. Daarna werd er in de leeshoek een boekje voorgelezen van een beer met de dikke billen. Om de groepen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s goed aan te kleden mochten de kinderen ook nog een knuffelbeer kleurplaat verven.

De kinderen zijn klaar voor het nieuwe thema “knuffels” en ze kunnen niet wachten om lekker veel te knuffelen met alle zachte knuffels bij kinderopvang villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan