Knutselen bij het thema eet smakelijk bij Kinderopvang Villa Kakelbont


Dit is de laatste week dat de kinderen van kinderopvang villa kakelbont het thema “eet smakelijk” hebben waar ze veel activiteiten mee doen. Er zijn zoals gewoonlijk weer veel leuke knutselwerkjes gemaakt bij de nilssons, langkousjes en Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont die met het thema “eet smakelijk” te maken hadden.

Als eerste wordt er meteen aan eten gedacht dus er zijn veel etenswaren geknutseld zoals fruit (appel, peer, banaan, meloen enz.) En een fruitmandje maar ook boterhammen versieren met beleg en echte hagelslag (die ging bij sommige kinderen van kinderopvang villa kakelbont in Venlo niet alleen op de geknutselde boterham maar ook lekker in de mond). Op deze manier is er genoeg aandacht voor verschillende vormen van eten.

Behalve de etenswaren werd er bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont ook wat anders geknutseld wat met het thema ” eet smakelijk” te maken had zoals een koksmuts want wat is een kok? Wat doet een kok? Op die manier leren de kinderen van kinderopvang villa kakelbont dat een kok in de keuken werkt en eten maakt. Iedere groep versiert op hun eigen manier een koksmuts,  bij de nilssons mochten ze snippers plakken en bij de langkousjes met wasco kleuren. Op die manier zijn alle knutselwerkjes uniek.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan