Knutselen bij Kinderopvang Villa Kakelbont voor het thema Hatsjoe!

Dit is de laatste week dat we bij kinderopvang villa kakelbont werken met het thema Hatsjoe! De afgelopen weken hebben de kakelbontjes hun uiterste best gedaan om Puk weer beter te maken want hij bleef wel heel lang ziek. Gelukkig is Puk nu toch weer beter geworden want we hebben hele goede doktoren binnen kinderopvang villa kakelbont en puk heeft ook vele gezonde vitamines binnen gekregen de afgelopen weken. Dan knap je natuurlijk ook snel op. Behalve deze activiteiten die uitgevoerd kunnen worden is er uiteraard ook ruimte geweest om te knutselen. Want een leuke versierde groep maakt het wel wat gezelliger bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s.

Bij de tommy’s en annika’s gingen ze niet alleen “leuk” knutselen, ze moesten veel verschillende handelingen uitvoeren zoals met een strook eerst meten hoe lang die moest zijn voor de strepen op de ambulance en daarna mochten ze dit knippen in de lengte die ze nodig hadden. Als laatste mochten de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont ook nog zelf de strook plakken op de zelf gemaakte ambulance.

Er zijn nog meer leuke knutselwerkjes gemaakt op alle 3 de groepen bij kinderopvang villa kakelbont zoals een fruitschaal, of een zieke Nijntje maken met de waterpokken enz. Uiteraard mogen al deze knutselwerkjes na dit thema mee naar huis zodat de papa’s en mama’s  de kunstwerken een mooi plekje in huis kunnen geven 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan