Kriebelende voetjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont gebruiken we over het algemeen de handen om bijvoorbeeld iets aan te raken/ voelen en bewegen. Dit weten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont en ze weten precies hoe iets aanvoelt met de handen. Maar wat als ze met hun voeten verschillende soorten materialen gaan voelen? Voelt dit ook hetzelfde als met de handen of voelt het toch anders? Kun je met de voeten alle materialen goed voelen? Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hadden we een voelmat gemaakt met verschillende soorten materialen, sommige voelden zacht en andere voelden weer hard. Konden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont voelen met hun voeten welke materialen hard of zacht waren? Voelde dit ook fijn aan de voeten? Sommige kakelbontjes vonden dit in het begin nog een beetje spannend en mochten eerst met hun handen voelen aan de voelmat, dat is dan toch iets vertrouwder. Puk deed ook mee met deze activiteit en hij vond het erg leuk!

Wat is er nog leuker om te voelen met je voeten dan een voelmat? Natuurlijk is verven voor bijna alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont erg leuk om te doen. Met hun handen verven ze al vaker iets maar hoe is het om verf op de voeten te hebben? Voelt dat lekker zacht of hard? In de grondbox waren heel veel blaadjes neergelegd en de kinderen van de groep van de langkousjes mochten met hun voetjes verven, wat was dit gezellig voor de kakelbontjes!

Sommige jongere kinderen vonden dit nog een beetje spannend in het begin en het voelde ook wel een beetje gek maar uiteindelijk vonden ze het wel heel leuk.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan