Leidsterdag 2017 bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Afgelopen donderdag 21 sept was het leidsterdag. Op deze dag worden alle juffen in het zonnetje gezet door de kinderen (de ouders) van kinderdagverblijf villa kakelbont. Toen de juffies bij kinderdagverblijf villa kakelbont aankwamen stond er een hele leuke verrassing te wachten in de hal….

20170921_073804

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten allemaal een ijsstokje versieren ( door te kleuren, verven, plakken enz) en hiermee werd er een hele mooie spiegel gemaakt. Alle juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden dit een super leuk cadeau en die spiegels krijgen uiteraard een heel mooi plekje….

Nadat de juffies evengoed hadden gewerkt (maar wel nog van alles lekkers hadden gekregen van Rachel) was het ’s avonds tijd om met het hele team te gaan uiteten. We gingen naar Ruijgh in Venlo en team kinderdagverblijf villa kakelbont had er ook heel veel zin in want wie houdt er nu niet van lekker eten. Maar na het eten was het nog niet klaar met de gezellige avond want we gingen ook nog een activiteit doen maar wat voor een????

IMG-20170922-WA0003

IMG-20170922-WA0005

De mama van 2 kindjes van kinderdagverblijf villa kakelbont (Inge) geeft een workshop sieraden maken. Ze had heel veel verschillende soorten kraaltjes en steentjes bij zich. Iedereen kon 3 armbandjes maken en dan zelf kiezen wat ze leuk vonden om voor kraaltjes of steentjes erbij te doen.

We hebben een super leuke leidsterdag gehad en willen graag Rachel, Eline, de oudercommissie, alle ouders en kindjes en Inge bedanken voor het bijdrage aan deze leuke dag.

IMG-20170922-WA0016

Namens team villa kakelbont van kinderdagverblijf villa kakelbont: Dank je wel!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan