Magnetische blokken bij kinderopvang villa kakelbont

Bij kinderopvang villa kakelbont proberen we naast het thema de kinderen andere vormen van spel aan te bieden buiten het vrij spelen. Vrij spelen is belangrijk voor de fantasie, het samenspel en de eigen ontwikkeling in de interesse voor bepaald speelgoed. Soms is het ook belangrijk om bij de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont andere activiteiten aan te bieden om de interesse uit te breiden naar speelgoed wat niet voor het grijpen ligt. Zo blijft dit steeds interessant. Bij kinderopvang villa kakelbont wordt ook gekeken naar alle leeftijden tijdens het aanbieden van bepaald speelgoed.

Magnetische blokken bevorderen het concentratievermogen en de fijne motoriek, terwijl de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont er plezier aan beleven. Dit educatieve constructiespeelgoed is kleurrijk en aantrekkelijk van uiterlijk en helpt bij de ontwikkeling van de creativiteit, fantasie en fijne motoriek.

Voor alle doelgroepen zijn de magnetische blokken interessant, voor de jongste kinderen is dit vooral het ontdekken door de verschillende vormen te voelen en naar de verschillende kleuren te kijken. De oudere kinderen van kinderopvang villa kakelbont proberen met de blokken al iets op elkaar te stapelen of naast elkaar te leggen en op die manier zijn de magnetische blokken voor alle kinderen interessant op hun eigen niveau.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan