Toveren met macaroni bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Bij de nilssons van kinderopvang villa kakelbont mochten de kinderen leren toveren met macaroni. De macaroni heeft een neutrale kleur maar hoe zal het eruit zien met andere kleuren zoals blauw, rood enz.

Eerst krijgen de kakelbontjes een boterhammenzak met macaroni erin en een klodder verf erbovenop. Maar hoe krijg je de macaroni dan vol met de kleur van de verf? Het boterhammenzakje wordt daarna dichtgemaakt en de kinderen van de nilssons van kinderopvang villa kakelbont mogen lekker gaan voelen en knijpen in het zakje zodat de verf goed gemengd wordt met de macaroni. Daarna de macaroni goed op een dienblad laten drogen en zo heb je verschillende kleuren macaroni.

Bij kinderopvang villa kakelbont worden regelmatig creatieve activiteiten aangeboden en het toveren met gekleurde macaroni is heel makkelijk te doen dus ouders kunnen dit thuis eventueel ook als activiteit doen.

Nadat de verf droog was konden de kinderen van kinderopvang villa kakelbont spelen met de verschillende kleuren macaroni op hun eigen dienblad. Vaak spelen ze met het kinetic zand of klei door te ontdekken en voelen maar nu konden ze ook met de macaroni gaan spelen. Wat bekers erbij en lepelsĀ  enz en ze kunnen zich goed een lange tijd concentreren met de gekleurde macaroni bij kinderopvang villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan