Met de speelgoedauto’s spelen bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Bij kinderopvang villa kakelbont mochten de kinderen op verschillende manieren met de speelgoedauto’s spelen. Vaak spelen ze met de auto’s over een baan of op de grond enz. Tijdens dit thema mochten de kakelbontjes van de langkousjes met de auto’s door de verf rijden en daarna over een gekleurd blaadje. Wat gebeurt er met de auto op het blaadje? Komt er verf op? Welke kleuren verf zijn er allemaal?

Bij de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont mochten de kinderen racen tegen elkaar en over een echte racebaan rijden met de auto’s. Eerst mocht dit zonder verf zodat ze een beetje bekend raakten met de racebaan en vervolgens mochten ze dit doen met verf. Zo konden de kakelbontjes van de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont heerlijk met de verf en auto’s spelen. Ze konden op deze manier precies zien hoe ze hadden gereden over de racebaan door de verfsporen.

Er werden niet alleen met de auto’s knutselactiviteiten gedaan maar bij kinderopvang villa kakelbont werden er ook op verschillende manier auto’s geknutseld. Bij de tommy’s en annika’s mochten ze zelfs vierkanten, driehoeken enz een bepaalde kleur geven die er op de auto zat. Op deze manier was het voor de grotere kinderen wat uitdagender.

Behalve knutselen met de auto’s konden er ook andere activiteiten gedaan worden zoals met de auto’s door het scheerschuim rijden bij kinderopvang villa kakelbont. Op deze manier worden er verschillende soorten activiteiten aangeboden met de auto!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan