Onderweg vanuit Kinderopvang Villa Kakelbont

Bij het thema vervoer staan vooral de voertuigen centraal, waar kun je beter voertuigen zien dan op straat. Dus de nilssons, tommy’s en annika’s en de langkousjes gingen wat vaker op pad de afgelopen tijd. Onderweg kun je veel voertuigen zien zoals auto’s (of zelfs politie/ brandweerauto’s) de bus, een fiets, scooter enz.

Bij de langkousjes mochten de kinderen van kinderopvang villa kakelbont tijdens het wandelen in het bushokje zitten, want in een bushok wachten mensen om in de bus te stappen. Helaas konden we niet echt met de bus mee (vanwege de coronamaatregelen zijn we extra voorzichtig) maar ze vonden het wel heel leuk om te wachten op het bankje. Daarna nog zwaaien naar de buschauffeur en verder wandelen.

Afgelopen week mochten een paar 1 jarige kinderen van de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont kijken naar verschillende soorten voertuigen, zoals een boot, auto’s enz. We gingen ook naar de treinen kijken op het station, ze keken hun ogen uit want de treinen zijn groot en lang. Vanaf een afstand mochten ze kijken naar de arriverende en vertrekkende treinen. Zelf mochten ze in de bakfiets zitten, dus de jongere kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont hadden een hele leuke ochtend in de bakfiets en treinen kijken op het station.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan