Met echte materialen spelen bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Sinds kort is de tuin van kinderdagverblijf villa kakelbont vernieuwd en bij een vernieuwde tuin horen ook nieuwe spullen!

Er zijn een paar werkbankjes gekomen en een paar keukens in de tuin van kinderdagverblijf villa kakelbont. Maar hierbij horen natuurlijk ook materialen want anders kun je niet koken in de keuken en aan de werkbank niks maken zonder de werkspullen. De kakelbontjes van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s vonden het fantastisch toen ze de nieuwe spullen en materialen buiten zagen staan. Ze wilden uiteraard allemaal tegelijk met al het nieuwe speelgoed spelen dus bij kinderdagverblijf villa kakelbont konden ze meteen oefenen met het leren samen spelen, samen delen 😉

De kakelbontjes spelen al graag buiten maar met al die nieuwe materialen, spelen ze nu helemaal graag buiten. Sommige kinderen werden ook creatief en gingen zand en blaadjes gebruiken in de pannen en daarmee spelen dat ze soep of andere etenswaar gingen koken net zoals de ouders thuis natuurlijk. Tijdens dit spel is het heel leuk om de kinderen samen te zien spelen en de rollenspelen die ze zelf verzinnen. Hierbij kun je zien welk kakelbontje de leiding op zich neemt en de taalontwikkeling wordt flink gestimuleerd want de kinderen leren woorden van elkaar enz. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont is het heel leuk om samen te spelen!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan