Herfstknutselwerkjes maken bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Er worden niet alleen knutselwerkjes gemaakt binnen het thema van “reuzen en kabouters” bij kinderdagverblijf villa kakelbont maar ook door het jaargetijde van de herfst!

Bij de langkousjes mochten de kinderen eerst van deeg proberen een bolletje te maken (lukte dit niet dan hielp uiteraard de juf mee om er een egelbolletje van te maken. Vervolgens mochten ze de deeg verven en als laatste mochten de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf de stekels in het deeg prikken en bepalen hoeveel stekels hun eigen egel zou krijgen. Toen er genoeg stekels in de egel zaten werd hun “egeltje” nog even in de oven gezet zodat de egel hard zou worden. Wat een mooie stekelige egels hadden ze gemaakt.

Bij de tommy’s en annika’s mochten ze met echte herfstblaadjes een knutselwerkje maken. Ze mochten de blaadjes op de eekhoorn plakken zodat het leek of de eekhoorn een echte vacht had. Er was 1 kindje bij de tommy’s en annika’s die perse een egel wilde beplakken met blaadjes, bij kinderdagverblijf villa kakelbont kan heel veel dus dit ook 😉

Bij de langkousjes hadden ze ook een idee om de eekhoorn te beplakken alleen dan niet met de herfstblaadje maar dan met stukjes wol. Eerst mochten deze kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont de eekhoorn nog kleuren.

Er zijn weer hele mooie knutselwerkjes gemaakt bij kinderdagverblijf villa kakelbont de afgelopen weken. Al deze knutselwerkjes mogen de kakelbontjes uiteindelijk mee naar huis nemen zodat de ouders ook kunnen zien hoe goed ze hun best hebben gedaan.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan