Modeshow bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Het thema “wat heb ik aan vandaag” eindigde vorige week met een leuke modeshow. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten zelf kleding uitzoeken om te dragen voor de modeshow. Want wat is een modeshow precies? Hoe moet je dan lopen bij een modeshow? De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont konden eerst kijken hoe de juffies lieten zien hoe je moet lopen bij een modeshow, het werd eerst voorgedaan. Daarna mochten ze samen met de juffies lopen. De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het wel leuk om andere kleding aan te trekken maar een modeshow lopen in hun eigen kleding was ook al leuk.

De afgelopen week was het ook mooi weer dus de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont konden buiten een modeshow lopen. Tijdens een modeshow wordt er verteld wat iemand aan heeft, is het een jurk/ een broek/ shirt met lange of korte mouwen/ sandalen of schoenen enz. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont liepen allemaal heel netjes mee tijdens de modeshow.

Puk wilde ook graag meelopen met de modeshow maar hij moest eerst nog schoenen aan. Een kakelbontje van 1,5 jaar probeerde Puk de schoenen aan te trekken en ze bleef dit proberen. Hierin wordt de zelfstandigheid en de fijne motoriek gestimuleerd bij kinderdagverblijf villa kakelbont door een kind de kans en de tijd geven om dit te proberen. Uiteindelijk lukte dit niet en vroeg ze om hulp maar ze heeft het wel geprobeerd. Puk kan daarna met zijn mooie schoenen ook meelopen tijdens de modeshow!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan