Nieuw thema bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo zijn we deze week begonnen met een nieuw thema: “ik en mijn familie”. De kinderen van kinderdagverblijf mogen allemaal foto’s meenemen van hun familie; papa, mama, broer/zus, opa, oma enz. Op die manier kunnen we samen kijken naar alle foto’s die de kakelbontjes dan bij zich hebben. Ook de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben foto’s bij zich, ook van toen ze zelf een baby waren. Zo kunnen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zien dat ook de juffies klein zijn geweest en dat ze ook een papa en mama hebben.

Verder hebben we de aankomende weken weer heel veel leuke activiteiten op de planning bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont. Onder andere gaan we een pop in badje doen (de baby in het gezin), een fotolijstje knutselen, vertellen over de foto’s van de familie van de kakelbontjes enz.

We hebben bij kinderdagverblijf villa kakelbont ook hele leuke vingerpoppetjes waar we leuke activiteiten mee kunnen doen passend bij dit thema. Hier zijn ook een opa en oma aanwezig want die horen natuurlijk ook bij de familie. Het leuke aan dit thema is dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hun opa en/of oma kunnen laten komen kijken op de groepen. we hebben in de week van 4 juni een opa en oma ochtend georganiseerd dus alle opa’s en oma’s kunnen zich bij kinderdagverblijf villa kakelbont opgeven om gezellig te komen spelen met de kakelbontjes!

De aankomende weken zullen er weer veel leuke verhaaltjes komen over het nieuwe thema.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan