Nieuw Thema bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Vanaf deze week zijn we bij kinderopvang villa kakelbont weer gestart met een gezellig nieuw thema “reuzen en kabouters”. Op alle 3 de groepen zijn er weer leuke hoekjes gecreëerd die centraal staan binnen dit thema zoals een rood doek met witte stippen.

Er zijn veel kaboutermutsen in de winkels dus de aankomende weken zullen de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont regelmatig zich kunnen verkleden als een kabouter. Tijdens dit thema staat mede centraal het verschil tussen de reus en kabouter (groot en klein). Op deze manier leren de kinderen van de langkousjes, nilssons en tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont spelenderwijs het verschil tussen bijvoorbeeld groot en klein/ hoog en laag enz. Dit zijn allemaal tegenstellingen die door vaak te herhalen, bekend gaan worden bij de kinderen van kinderopvang villa kakelbont.

Er worden de komende weken weer gezellige knutselwerkjes gemaakt zoals een paddenstoel of kabouter. En zo zijn er meerdere leuke activiteiten die we aanbieden met dit thema. Er wordt gezocht naar paddenstoelen in het bos, wie weet vinden de kinderen van kinderopvang villa kakelbont nog wel een kabouter?

Het worden weer leuke en gezellige activiteiten de komende weken voor de kinderen van het leukste kinderdagverblijf, villa kakelbont, die de kinderen kunnen gaan uitvoeren.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan