Nieuw thema bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Aanstaande zaterdag komt Sinterklaas gelukkig toch in het land, ondanks de corona. De kinderen mogen de komende weken weer veel leuke sinterklaasactiviteiten doen bij de nilssons, langkousjes en tommy’s en annika’s want het thema voor de komende weken is “sinterklaas”.

Deze week zijn we begonnen met boekjes lezen en alle 3 de groepen worden versierd met leuke slingers waar sint en piet op staan. Zo begint het bij de kinderen een beetje te leven en weten ze dat sinterklaas bijna komt.

De kinderen van kinderopvang villa kakelbont mogen een schoen meenemen en wie weet komen sint en zijn pieten naar de nilssons, langkousjes en tommy’s en annika’s om een schoen te vullen en een cadeautje mee te nemen? Wat spannend allemaal…

Bij kinderopvang villa kakelbont kunnen de kinderen veel leuke knutselwerkjes gaan maken die met sinterklaas te maken hebben, ze mogen zich verkleden als sint of piet, er wordt een pietenparcours gemaakt zodat de kakelbontjes net als de pieten met cadeautjes over de “daken” kunnen klimmen en cadeautjes in de schoorsteen kunnen stoppen, de kinderen worden geschminkt, veel boeken worden er voorgelezen over de sint en zijn pieten enz.

Het worden een paar leuke en gezellige weken bij kinderopvang villa kakelbont!


Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan