Nieuws vanuit het team van Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Het team van kinderopvang villa kakelbont bestaat al tijden uit een vrij vast team, op alle groepen werken we ook met een kleiner vast team want we vinden de vaste gezichten voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont heel belangrijk. Op deze manier voelen de kinderen van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s  veilig op de groep als ze de juffies herkennen en kunnen vertrouwen. Mocht er iemand (of meerdere) juffies vakantie hebben dan staan er nog steeds 2 van de 3 vaste gezichten op de groep. Uiteraard gebeurd het wel eens dat er een situatie kan voorkomen dat dit niet mogelijk is vanwege vakantie en plotseling ziekte enz. Dan zorgen we er bij kinderopvang villa kakelbont nog steeds voor dat er zeker 1 vast gezicht aanwezig is. Maar gelukkig komt dit zelden voor.

Vanuit het team hebben we een paar nieuwtjes vanuit de nilssons en langkousjes van kinderopvang villa kakelbont.

  • Janny (van de nilssons) en Jacqueline (van de langkousjes) zijn beide in blije verwachting. Janny is in april 2021 uitgerekend en Jacqueline in mei 2021. We wensen ze beide een voorspoedige zwangerschap vanuit het team van kinderopvang villa kakelbont.
  • Mia heeft haar laatste werkdag gehad en kan nu lekker van haar pensioen gaan genieten, we wensen haar al het geluk voor de toekomst! Simone is haar vervangster en de huishoudelijke taken heeft ze per juli 2020 overgenomen. Vanuit team villa kakelbont: welkom bij dit team.
  • Lamyae (van de nilssons) is getrouwd en we willen haar en haar man al het geluk wensen voor de toekomst!
Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan