Nieuwe grondbox bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont vinden wij het belangrijk dat de kinderen lekker buiten kunnen spelen, jong of oud dat maakt niks uit alle kinderen hebben frisse lucht nodig.

In de wintertijd is het voor de jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont niet zo fijn om op de koude grond te spelen dus dan gaan ze in de wandelwagen, stoeltje of buggy even lekker een frisse neus halen en daarna weer lekker binnen spelen. We willen natuurlijk ook niet dat ze ziek gaan worden.

In de zomerperiode is het wel lekker voor de jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont om mee naar buiten te gaan en daar te kunnen spelen en zich ontwikkelen door te kunnen kruipen, staan, tijgeren enz. Omdat de buitenruimte voor alle kakelbontjes is, willen de oudere kinderen graag fietsen, steppen enz buiten. Voor de jongere en oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont is het daarom niet zo fijn als ze soms belemmerd kunnen worden in hun ontwikkeling.

Vorig jaar hadden we een hele mooie grondbox buiten staan voor de jongere kinderen maar die is helaas in de winter kapot gegaan 🙁

Maaaaaaaaar we hebben een nieuwe grondbox gekregen voor de jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont dus ze kunnen weer volop lekker spelen buiten in hun eigen “gebied” en de oudere kakelbontjes hebben geen “last” van de jongere kakelbontjes. Wat zullen de kinderen nu nog fijner spelen buiten 🙂

IMG-20170725-WA0017

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan