Oef wat warm, tijd voor ijsjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont :)

IMG-20170718-WA0016

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn de afgelopen weken al flink aan het spelen in hun ijscowinkel. Er worden al heel veel ijsjes verkocht aan elkaar. Er liggen ook heel veel verschillende soorten ijsjes in de winkel dus de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben ook genoeg keus. Maar van al dat spelen met de “nep” ijsjes krijgen ze natuurlijk ook wel zijn in echte ijsjes!

Op sommige dagen worden er lekkere waterijsjes met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gegeten in hun eigen groepje. Dan mogen ze zelf de smaak kiezen van het waterijsje. Jong en oud, de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont houden wel van een ijsje. Zodra de ijsjes op tafel komen zijn alle kakelbontjes muisstil want wie wil er nou geen ijsje…

IMG-20170719-WA0000

Op andere dagen worden er ijsjes gekocht met de kinderen die mee naar de ijscoman zijn gegaan in de bakfiets. De kinderen zitten al graag in de bakfiets dus laat staan als ze ook nog eens naar een ijscowinkel gaan! Hier krijgen ze dan een softijs of een bolletje vanille om van te smullen. Ze kunnen dan lekker in de bakfiets hun ijsje opeten en dan ook nog genieten van het uitzicht op de maas. Wie weet komt er ook nog wel een boot of trein voorbij als ze van hun ijsjes smikkelen.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont worden toch wel lekker verwend hoor met allemaal die lekkere ijsjes.

IMG-20170721-WA0001

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan